7 maj 2011

Djungel i brunnen


Egentligen borde "brunnsgubben" (Niklas) avlägga rapport från dagens arbete, men han har fastnat i soffan med en katt. Jag tror att vi kan sammanfatta det hela med att det var en liten djungel i brunnen med en massa rötter. De är nu borta och hålen lagade med betong. Nu tömmer en pump brunnen en gång i timmen så att betongen får härda ordentligt. Sen hoppas vi att det om några dagar ska vara rent och klart vatten i kranen igen.
"Brunnsgubben"
Jag var tvungen åka på jobb ett par timmar. Mamma höll ställningarna vid brunnen så länge, någon var tvungen att övervaka så att brunnsgubben klarade sig.

När det mesta började bli klart för i dag kom missen och inspekterade det hela också. Ska tillägga för alla nervösa att hon aldrig var nära att ramla ner i brunnen.

Vackra missen.
Hon har busat runt ute hela dagen. Så på kvällskvisten var det en trött misse  som tog en vilopaus på gräsmattan.


2 kommentarer:

  1. Vad duktiga ni är med huset och grejerna, riktigare "Byggare Bob och Wilma" (för mig som sitter fast i barnprogramsträsket).

    Underbara bilder på Olono, hon har blivit en riktigt vacker Sibbe-tjej :) Tänker ni ställa ut henne något framöver? ;)

    Kurr, kurr

    SvaraRadera
  2. Håller med Marie, både att ni är duktiga med huset och att Olona blivit såå vacker <3 Ni vet att det är sibbeutställning i Sundsvall 3/9? (världens första för bara sibirier) Första anmälningsdag den 3/6 så vill ni vara med måste ni hänga på låset för det lär vara stort tryck!!! Kram Kicki

    SvaraRadera