5 jan. 2011

Måla, måla, måla

Men snart är det slut med det! Vi gör nu sista rycket med spackel, grundfärg och täckfärg. Jag har gjort en fin lista (jag älskar att göra listor!) och så har vi funderat som Arga-snickaren "och hur lång tid tar det här då?". Så nu räknar vi med att all målning, spackling och städning (har måååånga tomma färgburkar och misslyckade lister liggandes överallt) ska vara klart senast efter helgen. Då är det dags att ta bort golvpappen och påbörja oljning och lackning. Som vi har längtat!

Men ni är väl mer intresserad av att få veta det senaste om missen? Hon mår fint. I dag har hon varit ut två gånger. Och det är en modig kisse som sätter fart mot snödrivorna, hoppar upp och sen röjer järnet i snön. Eftersom näbbmössen fortsätter fastna i vår fälla så har hon fått hälsat på en till död äcklig liten sak. Hon blev helt till sig och försökte få tag i den medan Niklas höll i fällan. Som jag sagt tidigare, Fernlunda mössen kommer få akta sig.

Olona tycker om att ligga på våra axlar, så fort hon får chansen så klättrar hon upp. Här har hon somnat i min huva på morgonrocken. Hon kommer älska klätterträdet, om vår beräkning av tid stämmer så borde det vara tillräckligt klart i utbyggnaden för att vi ska kunna montera upp det om, säg, max två veckor. Då kommer hon bli glad. Och vi slipper vara hennes klätterträd.

2 kommentarer:

  1. Hi hi, tror ni att ett klösträd kommer att duga som sovplats nu när hon vant sig att ligga på er ;-) Ja, att leka och klättra på men knä och axelkatt kommer hon nog att fortsätta vara <3 Ska bli skoj att se hur länge det dröjer innan hon fäller sin första mus!

    SvaraRadera