1 jan. 2011

Gott nytt år!

Vi har ätit alldeles för mycket (tapas och sangria på nyårsafton, fanns en fin bild som Niklas lyckades radera) och tårta i dag (jag fyller ju år!). Men någonstans där i vår matkoma lyckades vi måla lite. Så nu fattas bara ett varv till på trappan med tillhörande staket så är den klar sen! Eller, nja, vi ska behandla stegen med något också. Men vi börjar se slutet på målningen, den kommande veckan räknar vi med att påbörja golvbehandlingarna.

Och eftersom vi inte har något spännande alls att visa från renoveringen (för hur kul är det att se på när vi målar saker och ting vitt?) så blir det bilder på ulltussen istället.

Klart missen ska få grädde när det görs tårta. Observera gräddklicken på nosen och de fina avtrycken på golvet. Hon blev så till sig när hon fick syn på grädden att hon försöka fånga slickepotten...

Finn ett kurrande fel bland våra räkningar, bakmaskin, fruktskål och sladdar. Olona hittar nya sovställen hela tiden.  Just nu, när jag skriver detta, har hon lagt sig i min huva på morgonrocken... Bild på det någon annan gång..

1 kommentar: