1 dec. 2010

Lägesrapport

Taket i nya toaletten: klart. Nästa byggprojekt: taket i klädkammaren. Sen ska båda rummen spacklas. Sen är det ju i princip tapeter som fattas.

I går bar vi in det sista fönstret som Therese hämtat i Nor. Snickarna har lovat återvända tidigast i morgon (torsdag) eftermiddag. Jag gissar på efter helgen. Under tiden har vi sex meter byggställning utanför gaveln. Den är tydligen nyckeln till en lyckad fönster- och skorstensinstallation. Jag vet inte riktigt vad den kostar, men nu står den där. Jag vet dock hur jobbigt det var att skotta all snö som var i vägen för den.

Therese har grundmålat vangarna på trappan, i övrigt är det sjukt mycket lister kvar att måla, de är bara inte uppsatta än.

Vi väntar även på elektrikern som ska komma och elektrifiera allting. Han skickade en ny räkning i dag. Den klargjorde att vi betalat ungefär 5000 för mycket på förra fakturan då han råkat lägga till ROT-avdraget i stället för att dra bort det. Vi betalade glatt.

Och där är vi. Bilder? undrar ni. Nä, säger vi. Inte den här gången.

Eller jo, en bild på vår efterlängtade Olona går väl alltid ner.

Olona med syrran Cecina. Foto: Kicki Eriksson.

6 kommentarer:

  1. Jag kommer den 18:e och tittar på underverket. Vilken tid ska vi säga? :)

    SvaraRadera
  2. Om det blir den 18:e vi hämtar henne kan du väl komma på kvällen så vi hinner hem. Och hon tar gärna emot någon present så hon känner sig riktigt välkommen :D

    SvaraRadera
  3. Men dossane så söt. Bägge två, faktiskt!

    SvaraRadera
  4. Olona hälsar att hon längtar tills ni kommer och hälsar på i morgon! (hon säger också att det där med present från syster yster var en strålande idé ;-) ) Bra jobbat matte!! Kurrr

    SvaraRadera
  5. Hej tomten från norr hoppas att lill tomten fixar en en julklapp till olona,(ett klätterträd).

    SvaraRadera
  6. Syster yster ska nog hitta något som kan roa en sådan liten ulltuss. Och skulle ni någon dag inte hitta henne i Fernlunda så behöver ni inte leta hos mig i stan...... :)

    SvaraRadera